sponsorlu reklam Admatic -sponsor

5. Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB Yayınları Sayfa 19 2024-2025

5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB 2024-2025, 5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB 2024-2025, 5.SINIF TÜRKÇE 1.DERS KİTABI CEVAPLARI,5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları 5. sınıf türkçe kitabı cevapları meb yayınları pdf 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları meb yayınları 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları meb yayınları evvel cevap 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları evvel cevap 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları meb yayınları 2024 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları meb yayınları evvel cevap 2024 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları koza yayınları


derskonum.com'un  ,değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.


Derskonum.com ailesi,  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..

 Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 5.Sınıf Türkçe Süreç Değerlendirme Etkinlik Kitabı Cevapları MEB 2024-2025  üzerine bir paylaşım yapacağız. 

İyi çalışmalar..

doğru konumderskonum

destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız

Sizde eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum



DİKKAAAATT:💥💣

CEVAPLAR İÇİN SAYFALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ👇👇

5.Sınıf Türkçe Süreç Değerlendirme Etkinlik Kitabı Cevapları Sayfa 19   



..5. Sınıf Türkçe Ders Kitabı MEB Yayınları Sayfa 19 Cevabı

Oyun süresince ellerim titremeden sonuna kadar taşlarımı topladım. Sıra Nilgün’e geldiğinde taşları yerden toplarken bir anda havaya attığı taşı yere düşürdü. Nilgün’den sonra diğer arkadaşlarımla oynadığımda da kazanan ben olmuştum.
“Sevgili arkadaşlar, bugünkü Beştaş Turnuvası şampiyonumuz Burcuyu tebrik edelim.” diye seslendi hakemimiz Ahmet. Her oyunda bir hakem olur, değil mi? Bütün arkadaşlarım sevinçle beni kutladılar. Bizim mahallede oyunların sonunda kazanan ve kaybeden herkes birbirini tebrik etmeyi bilir.
“Haydi, arkadaşlar turnuvamızı son oyunumuzla kutlayalım, ne dersiniz? Atiye teyzenin bizim için hazırladığı meyve suyunu içerken, sizin için hazırladığımız tiyatromuzu izlemeye var mısınız?”

Soru: Öğretmenimiz burada metnin sonraki bölümleriyle ilgili tahminlerini yaparken odaklandığı bilgilerle ilgili neler söyledi?

  • Cevap:

Soru: Tahminlerinin gerekçeleri neydi?

  • Cevap:

Soru: Tahminde bulunurken metin dışında hangi bilgileri kullandı?

  • Cevap:

Biletlerimiz de hazırdı. Herkes hazırlıklıydı. Ceplerimizin birinde taşlarımız, diğerinde cevizlerimiz vardı.
“Bugünkü oyun için biletimiz iki ceviz.” dedi Begüm ve kese kâğıdını cevizleri atmamız için biz izleyicilere uzattı. Hepimiz Atiye teyzenin avlusundaki merdivenlere yerleştik. Oyunu izlemek için hazırdık. Kese kâğıdı ağzına kadar cevizle dolunca, oyun başladı. Meyve sularımızı içerken kahkahalara boğulmuştuk. Beştaş oyununda mızıkçılık yapıp oyunu hırslarıyla tatsızlaştıran iki çocuğun komik olaylarını oynuyorlardı. Oyun sonunda Ahmet, Begüm ve diğer iki arkadaşımız bizleri selamladılar. Toplanan ceviz biletlerimizi kırıp hep birlikte afiyetle yedik.

Soru: Öğretmenimiz tahminlerinin doğruluğunu kontrol ederken neler yaptı?

..

5.sinif-turkce-ders-kitabi-1.kitap-cevaplari-meb-yayinlari-sayfa-19





5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB 2024-2025.png
5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB 2024-2025.png

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk