sponsorlu reklam Admatic -sponsor

Lise kayıt için gerekli belgeler 2024

Devlet okulu kayıt için GEREKLİ belgeler, 5. sınıf okul kayıt için gerekli evraklar, Ortaokul kayıt için gerekli Belgeler, Lise kayıt için gerekli belgeler 2024, 1. sınıf okul kayıt için gerekli evraklar İlkokul kayıt için GEREKLİ belgel Anaokulu kayıt için gerekli evraklar 1. sınıf kayıt için gerekli evraklar,Lise kayıt için gerekli belgeler 2024, LİSELERE KAYIT İÇİN BELGELER, LİSELERE KAYIT İÇİN HANGİ BELGELER GEREKLİ, LİSELERE NASIL KAYIT OLUNUR,

değerli derskonum.com takipçileri..


Derskonum.com ailesi  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..

Bu sayfamızda sizler için Lise kayıt için gerekli belgeler 2024 paylaşacağız. 


Siz de eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

destek olmak için lütfen paylaşınız

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum

destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız
Lise kayıt için gerekli belgeler 2024
.
.
.

LİSE KAYITLARI İÇİN BAKAN ÖZER'DEN AÇIKLAMA

Bakan Özer, ilk yerleştirmede yerleşemeyen veya yerleştiği okulu değiştirmek isteyen öğrenciler için yerleştirme sürecinin devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"LGS kapsamında yerleştirmeye esas birinci nakil başvuruları başladı. 25-29 Temmuz arası, yerleştirmeye esas 1. nakil tercih dönemi olacak. Yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçları 1 Ağustos'ta açıklanacak. Yerleştirmeye esas 2. nakil tercih başvuruları 1-5 Ağustos'ta yapılabilecek, sonuçlar 8 Ağustos'ta açıklanacak. Böylece merkezi yürütülen ana yerleştirme süreci, 8 Ağustos 2022'de tamamlanmış olacak. Hiçbir okula yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca yerleştirme başvuruları 9-17 Ağustos'ta alınacak ve 19 Ağustos'ta yerleştirme süreci tamamlanacak.



LİSE KAYITLARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

Yerleştirme sonuç belgesi (Mezun olunan okuldan onaylı)

İlköğretim Öğrenim Belgesi

Öğrencinin Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi. (Nüfus cüzdanı kayıt sonrası iade edilecek.)

Veliye ait Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.

Veli Adına "Yerleşim Yeri Adres Belgesi" (Nüfus Müdürlüklerinden)

4 ya da 6 Adet vesikalık fotoğraf

Kayıt için gelen kişi velâyet hakkına sahip değilse noter onaylı vekalet belgesi ve fotokopisi.

.

Lise kayıt için gerekli belgeler 2024, LİSELERE KAYIT İÇİN BELGELER, LİSELERE KAYIT İÇİN HANGİ BELGELER GEREKLİ, LİSELERE NASIL KAYIT OLUNUR,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk