sponsorlu reklam Admatic -sponsor

5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları Sayfa 38 MEB Yayınları 2024-2025

 5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB 2024-2025, 5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB 2024-2025, 5.SINIF TÜRKÇE 1.DERS KİTABI CEVAPLARI,5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları 5. sınıf türkçe kitabı cevapları meb yayınları pdf 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları meb yayınları 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları meb yayınları evvel cevap 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları evvel cevap 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları meb yayınları 2024 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları meb yayınları evvel cevap 2024 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları koza yayınları 




derskonum.com'un  ,değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.


Derskonum.com ailesi,  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..

 Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 5.Sınıf Türkçe Süreç Değerlendirme Etkinlik Kitabı Cevapları MEB 2024-2025  üzerine bir paylaşım yapacağız. 

İyi çalışmalar..

doğru konumderskonum

destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız

Sizde eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum



DİKKAAAATT:💥💣

CEVAPLAR İÇİN SAYFALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ👇👇

5.Sınıf Türkçe Süreç Değerlendirme Etkinlik Kitabı Cevapları Sayfa  38 



..

5. Sınıf Türkçe Ders Kitabı MEB Yayınları Sayfa 38 Cevabı

KEŞİF YOLCULUĞU

Soru: İp oyunlarından hangilerini biliyorsunuz? Siz bunlardan hangilerini oynamayı daha çok seviyorsunuz?

  • Cevap:

Soru: Yazı yazarken büyük harfleri hangi amaçlarla kullanıyorsunuz? Söyleyiniz.

  • Cevap:

Soru: Metnin başlığını ve görsellerini inceleyiniz. Bunlardan hareketle metinde neler anlatılabileceğini tahmin ediniz. Tahminlerinizi ve gerekçelerinizi 1 etkinlikteki ilgili alana yazınız.

  • Cevap:

Soru: Metni öğretmeninizin okuma hızına, vurgu ve tonlamasına dikkat ederek dinleyiniz.

  • Cevap:

Soru: Öğretmeninizi dinlerken anlamını bilmediğiniz kelime ve kelime gruplarını işaretleyiniz. Ardından bunlara ve anlamlarına yönelik tahminlerinizi 2. etkinlikteki ilgili alana yazınız.

  • Cevap:

Okuma hızınızın, vurgu ve tonlamanızın öğretmeninizinki gibi anlamı yansıtacak biçimde olmasına özen göstererek metni sesli okuyunuz.

BİR İP BUL, 0VUNA BAŞLA

Kimi zaman sizin de içiniz kıpır kıpır oluyor mu? Belki de oyunlar oynamak, hoplayıp zıplamak istiyorsunuz. Böyle durumlarda size yardımcı olacak birkaç oyun fikriyle geldik. Üstelik bahsedeceğimiz oyunların tümü için gerekli tek bir malzeme var: ip.
Atlama ipi, halat, örgü ipi ve daha nicesi… Bu iplerle oynanan oyunlardan bir ya da birkaçını biliyorsunuzdur. Bu oyunları oynayıp eğlenceli zaman geçirmenin de hoşunuza gittiğini düşünüyoruz. Üstelik sadece oyunlar değil, bir iple yapabileceğiniz birçok aktivite var. İp baskı yapabilir, örgü örebilir, sağlam bir ağaç dalına basit bir salıncak kurarak sallanabilirsiniz.
Halat çekme oyununu pek çoğunuz biliyordur. Bu oyunu kalabalık bir ortamda oynamak oldukça keyifli olabilir.
Oyunu bilmeyenler için nasıl oynandığını anlatalım.
Oyun için sağlam bir halata gereksinim var. Öncelikle iki takım kurulur ve takımlar ipin iki ucuna ayrılır. Ortada bir sınır çizgisi belirlenir. Amaç, takımların ipi kendi tarafına çekip rakip takımın tüm oyuncularının bu sınırı geçmesini sağlamak.


..

5.sinif-turkce-ders-kitabi-1.kitap-cevaplari-meb-yayinlari-sayfa-38





5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB 2024-2025.png
5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB 2024-2025.png

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk