sponsorlu reklam Admatic -sponsor

5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları Sayfa 49 MEB Yayınları 2024-2025

 5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB 2024-2025, 5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB 2024-2025, 5.SINIF TÜRKÇE 1.DERS KİTABI CEVAPLARI,5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları 5. sınıf türkçe kitabı cevapları meb yayınları pdf 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları meb yayınları 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları meb yayınları evvel cevap 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları evvel cevap 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları meb yayınları 2024 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları meb yayınları evvel cevap 2024 5.sınıf türkçe ders kitabı cevapları koza yayınları 




derskonum.com'un  ,değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.


Derskonum.com ailesi,  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..

 Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 5.Sınıf Türkçe Süreç Değerlendirme Etkinlik Kitabı Cevapları MEB 2024-2025  üzerine bir paylaşım yapacağız. 

İyi çalışmalar..

doğru konumderskonum

destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız

Sizde eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum



DİKKAAAATT:💥💣

CEVAPLAR İÇİN SAYFALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ👇👇

5.Sınıf Türkçe Süreç Değerlendirme Etkinlik Kitabı Cevapları Sayfa 49  



..

5. Sınıf Türkçe Ders Kitabı MEB Yayınları Sayfa 49 Cevabı

Soru: İzlediğiniz çoklu ortamdan alınan aşağıdaki görselleri inceleyip görsellerle ilgili soruları cevaplayınız.

  • Cevap:

Soru: Görselde alt yazı kullanılmasının amacı nedir? Bu tür çoklu ortamlarda alt yazı kullanılmasının başka hangi faydaları olabilir? Yazınız.

  • Cevap:

Soru: İzlediğiniz çoklu ortamda yukarıdaki görsel ve benzerleri hangi görevi yerine getirmektedir? Bu tür bir görselin olmaması bir eksiklik oluşturur mu? Neden?

  • Cevap:

Soru: İzlediğiniz çoklu ortamdan yazı, ses, müzik, video, görsel gibi unsurlardan birini çıkarmanız gerekseydi hangisini çıkarırdınız? Neden? Yazınız.

  • Cevap:

Soru: Tema sonunda yer alan “Dinleme/izleme Becerisi Öz Değerlendirme Ölçeği”ni kullanarak dinleme/izleme sürecindeki güçlü ve gelişmeye açık yönlerinizi tespit ediniz. Sonraki etkinliklerde bu yönlerinizi geliştirmeye çalışınız.

  • Cevap:

Soru: Karekodu okutarak “Oyun Dünyamız” adlı etkileşimli içeriği yönergeler doğrultusunda tamamlayınız.

Cevap:

..

5.sinif-turkce-ders-kitabi-1.kitap-cevaplari-meb-yayinlari-sayfa-49





5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB 2024-2025.png
5.Sınıf Türkçe Ders Kitabı 1.Kitap Cevapları MEB 2024-2025.png

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk