sponsorlu reklam Admatic -sponsor

9.Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları MEB Sayfa 62 Yeni Kitap

 2024-2025 9.Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları MEB Yayınları, 9.Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları MEB Yayınları, KİTAP CEVAPLARI,9.SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI KİTAP CEVAPLARI MEB YAYINLARI,

derskonum.com'un  ,değerli akademisyen-öğretmen-öğrenci-edebiyat sever takipçileri.

Derskonum.com ailesi,  olarak her dönem olduğu gibi yeni dönemde de sizler için kitap cevapları, konu anlatımı, pdf ders notları ile her zaman yanınızdayız..

 Bu sayfamızda siz değerli takipçilerimiz için 2024-2025 9.Sınıf Edebiyat Kitabı Yeni Müfredat Cevapları Sayfa 62  üzerine bir  paylaşım yapacağız. 

İyi çalışmalar..

doğru konumderskonum

destek olmak için lütfen LİNK paylaşınız

Sizde eğer bize ve tüm eğitim camiasına yardımcı olmak adına hazırladığınız yazılıları-notları-soruları-videoları paylaşmak isterseniz mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar..

doğru konum= derskonum


9.SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI KİTAP CEVAPLARI MEB YAYINLARI 2024-2025

DEĞERLİ derskonum.com TAKİPÇİLERİ

YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA DA BERABER OLACAĞIZ..

İLK DEFA OKUTULACAK OLAN BU MÜFREDATIN  KİTAP CEVAPLARI SİTEMİZDE YAYINLANACAKTIR..KİTAP CEVAPLARINI OKUL DERSLERİNE PARALEL ŞEKİLDE YAYINLAMAKTAYIZ.

EĞER ACİL DURUM VARSA YORUM KISMINA YAZINIZ 😁

9.SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI DERSİ KİTAP CEVAPLARI MEB YAYINLARI

İYİ ÇALIŞMALAR

ü 
9.SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI KİTAP CEVAPLARI MEB YAYINLARI 2024-2025👇👇 
KİTABIN TÜM CEVAPLARI İÇİN TIKLAAAAA


..

sayfa 62

 

 

7---Dinlediğiniz/izlediğiniz mülakatla ilgili olumlu ya da olumsuz eleştirilerinizi gerekçeleriyle söyleyiniz.

Öğrenelim

Alanında ünlü kişileri çeşitli yönleriyle tanıtmak, önemli olaylarla ilgili düşünce­lerini öğrenmek amacıyla zamanı önceden belirlenmiş sorulu cevaplı karşılıklı konuşmalara mülakat denir.

Görüşmeci, mülakat yapacağı kişi hakkında önceden kısa bir araştırma yap­malı; bu kişi ile ilgili bilgi toplamalı ve sorularını hazırlamalıdır. Görüşme sıra­sında konuşmacının sözünü kesmemeye, sıkıcı ve gereksiz sorularla konuyu dağıtmamaya çalışmalıdır. Görüşmeci, sorularını hazırlarken yansız dav­ranmaya özen göstermelidir. Sorularını okurun ilgisini çekecek ve öğrenme isteğini giderecek şekilde hazırlamalı ve aldığı cevapları değiştirmeden okura aktarmalıdır.

Mülakatta ilk olarak konuşma yapılan kişinin mesleği, ilgi alanları, eserleri ve çalışmaları; görüşmenin amacı, görüşme yeri hakkında kısa bir bilgi verilir. Ardından mülakat yapılan kişinin çeşitli konulardaki görüş ve düşünceleri akta­rılır. Görüşmeci, not alarak ya da ses kayıt cihazıyla kaydettiği konuşmaları ya olduğu gibi ya da vurgulamak istediği hususları öne çıkaran bir plan uygu­layarak yayımlar. Metnin kurgusu yapılırken konuşmaların içeriği değiştirilip görüşler saptırılmamalıdır.

 

 

Çıkış Kartı

Dinlediğiniz/izlediğiniz çok modlu metinden hareketle  mülaka türü hakkında öğrendiğiniz veya önemli bulduğunuz üç bilgiyi yazınız.

1-

2-

3-

 

 

Dinlediğiniz/izlediğiniz çok modlu metinden hareketle  mülaka türü hakkında merak ettiğiniz veya daha fazla bilgi almak istediğiniz konuyla ilgili iki soru yazınız.

1-

2-

 

Dinlediğiniz/izlediğiniz çok modlu metinden hareketle  mülaka türü hakkında bir görüşünüzü yazınız

1-

 

 

..

DİKKAAAATT:💥💣 

KİTABIN TÜM CEVAPLARI İÇİN TIKLAAAAA

9.Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları MEB Yeni Müfredat
9.Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları MEB Yeni Müfredat



9.sinif-edebiyat-ders-kitabi-cevaplari-meb-sayfa-62

DİKKAAAATT:💥💣 

KİTABIN TÜM CEVAPLARI İÇİN TIKLAAAAA


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

sponsor reklamı

SPONSOR REKLAMI

derskonumesnk